Skulle åka till Forshaga och lyssna på Stensons som är ett kanonbra dansband från Skåne. Detta var en kväll jag så länge sett fram emot och första gången Stensons skulle spela i Forshaga. Jag lade mig hemma och vilade lite innan jag började förbereda plocka fram titta på vad jag skulle ha på mig denna kväll. Det är alltid svårt att välja men har inte samma problem som en tjej brukar ha. Menar inget illa mot er tjejer men ni kan stå ganska länge och välja kläder prova om och om igen.

Duschade och rakade mig valde en vit skjorta och en nyköpt röd fin tröja utanpå det som kvällens klädsel. Och kostym byxor fint och uppklätt ska det vara tycker jag då man åker på dans. Satte på en skiva för att komma i stämning det finns och kommer så mycket och många bra dansband från Skåne tycker jag. Tog mig en kopp kaffe så jag skulle vara pigg för att köra bil. Skulle hem och hämta min bror som också skulle med.

Roger njuter av att spela i Värmland och Forshaga

Roger och Masse

Någon som är med tänker Roger

Stensons

Nicklas sköter snacket

Blev lite snack innan vi for iväg i bilen mot Forshaga. Vägen var fin och bra att köra på inte så halkig som jag först trodde. Gick så smidigt men sedan har jag kört denna väg ett ex antal gånger. Men börjar bli van och lära sig den och så behöver man inte åka iväg så tidigt hemifrån. Satt och snackade i bilen om allt möjligt och kom fram till Forshaga straxs efter åtta på kvällen. Parkerade och det stod redan några bilar på parkeringen så vi var inte ensamma.

Betalade entrén och steg in det var kul för det var ganska mycket folk från start där. Träffade en del kända ansikten där direkt alltid kul med folk man känner igen. Klockan började dra sig mot nio nu kom grabbarna i Stensons in på scenen för att börja spela och dra igång kvällens dans här. Var framme en snabbis och hälsade på dom innan Nicklas bakom trummorna räknade in till första dansen och snabbt fylldes dansgolvet. Vilken kväll som låg framför vet inte hur många gånger jag i min bilstereo lyssnat och spelat Stensons senaste cd. Detta är som jag brukar säga dansbandsmusik när den är som bäst, moget och dragspel varvat med saxofon.

Här spelas det på

Roger tar ton

Dan och Nicklas

Masse sjunger med den äran

Masse sjunger något fint

Det fyllde på med folk under kvällens gång tydligen många som valt bort melodifestivalen. Det flöt på fint och många välkända fina låtar bjöd dom på "Emma", "Natten tänder sina ljus" , "Främling", För att nämna några + en hel del låtar från deras senaste skiva. Klockan tickade sakta framåt mot halv elva och då var det fika dags kaffe och smörgås som vanligt då man är på dans.

Satt och drack kaffe snackade med en del andra som var där och dansade. Gick upp och pratade lite med min arbetsledare som jag hade då jag hade mitt plussjobb som röjningsarbetare. Sedan kom de ut och drog igång dansen igen Stensons. Jag fotade en del bilder som jag lägger i min blogg och på min hemsida, sedan filmade jag en hel del som finns på min Youtube sida sök på Smurf7407. Där finns alla filmer som jag filmat då jag varit ute på dans.

Antti spelar gitarr

Stensons

Danspubliken

Stensons

Roger är gla att va i Värmland

Kvällen flöt på och tiden gick tyvärr för fort som alltid då man är på dans. Klockan tio i ett var man framme vid den sista dansen vilket var väldigt tråkigt. Nicklas bakom trummorna tackade för en mycket trevlig kväll. Natten tänder sina ljus blev sista låten men applåderna ville aldrig ta slut så det blev ett extranummer från grabbarna. Stannade kvar och snackade lite efteråt med dom innan vi styrde bilen hemåt Kristinehamn igen stannade i Karlstad på Max för lite nattamat sedan åkte vi hem. Tack för en trevlig kväll, tack för all fin dansmusik. Man bara njuter av att höra Stensons och aldrig får man nog av dom.

Dan basar på

Antti i Stensons

Antti spelar ghitarr så underbart skönt

<<Tillbaka